cristianstranieri

cristianstranieri

събота, 28 март 2020 г.

молитва за болните и страдащите

Святи благословени Господи при теб представям нуждите на моите братя и сестри в господа Исуса Христа.
Които имат нужда от твоята помощ и подкрепа Закрила всячески за благословени на всички тях.
Това което искам Господи в този момент и ти да ги подкрепиш със силата на твоя святи дух за изцелението и тяхното Благословение.
Знам че няма никой в състояние който може да им помогне и да им съдейства, защото освен теб няма никой който може да бъде толкова добър и щедър за тяхното изцеление и подкрепа.
Поради тази причина святи Господи на силите Чуй молитвата ми и моля те Чуй гласа на Твоят народ който вика денем и нощем за изцелението и за благословението им.
Всички ние допуснахме грешки в живота си билото волни и неволни ето поради тази причина наказанието ти върху целия свят нарастна защото грехът когато нападне целият свят е поради това че те не те познават когато твоят народ се отклонява от Твоето Слово.
Спомням си както ти изпрати гори телни змии на еврейския народ когато те бяха непослушни в пустинята и всеки който поглеждаше към медната змия издигната на върлината беше изцелен.
Ето затова И сега в момента ние гледаме към кръста към разпнатият Господ Исус Христос спасителят на цялото човечество благословеният син на всевишния Бог като искаме милост и прошка и изцеление на всички болни и страдащи от тази коварна болест и вирус на речна коронавирус.
Моля те господи сега ти Боже не си ли те Чуй молитвата ми И недей да затвориш и да запушиш ушите си.
Чуй Гласът на твоите слуги и моля те господи изцели твоят народ защото ти са греших ме пред тебе защото допуснахме много грешки в живота си знайни и незнайни и те са многобройни при теб и само ти си в състояние да ми помогнеш.
Поради това Господи Не забравяй нито едно от нашите желания а именно да се допрем до твоите прободени нозе да се допрем до твоя кръст да коленича ме и да викаме авва отче.
Спасителю на цялата вселена спасителю на душите изцелени Прости ми прегрешенията защото Единствено само на теб съгрешихме и на никой друг и затова единствено само към теб издигаме своя глас за изцеление за спасени за благословение и помазание.
Вярвам че ти ще чуеш Гласът на молитвите ми и няма да оставиш никой без да бъде докосната с твоята изцелителна ръка.
Благодаря ти Господи защото си истински верен и благословен защото няма никой като теб който може толкова добре да изцелява да помага и да подкрепя Нас хората както ти.
Бъди благословен всевишни Боже благословени отче на живота и на моята душа идвам при тебе защото в тебе Животът и благословението всичко това посмях да поискам в името на нашия Господ Исус Христос. амин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.