cristianstranieri

cristianstranieri

събота, 25 ноември 2023 г.

МОЛИТВА ЗА НУЖДАЕЩИ БРАТЯ И СЕСТРИ

МОЛИТВА ЗА НАШИТЕ БРАТЯ ПО СПИСЪК 

Боже , Всемогъщи , любящи и милостиви Татко наш , в името на Сина Ти Господ Исус Христос моля Те в този късен час да погледнеш на всяка душа дала ки името за своята нужда и да протегнеш Твоята прободена десница за изцеление духовно и телесно. 
Съвършенно без остатък .
На всеки според нуждата и заболяването да дойде Твоето Божествено изцеление и да напусне всеки болестен дух от тялото на нашите братя и сестри .Моля Те за дух на рак , дух на бъбречна недостатъчност , на белодробна склероза, дух на инсулт , артрит , гонартроза , дискова херния и дископатия .
Дух на страхове невроза .
Дух на алкохол , никотин и друга. 
Всяка душа вързана от нечестив и демоничен дух да бъде развъждане сега в този час и момент всеки нечестив дух да напусне тялото и душата на наши братя и сестри обладан и вързани от дявола .
Боже , аз те моля да разчупи всяко чародейство и магии направени водно или незнайно , от проклятия и зложерателни влияния върху твоя народ .
Моля Ти Отче за сираците , вдовиците, за самотните , за онези сестри , които търсят половинки за да продължат живота си напред без да живеят в самота .Ти знаеш да кои говоря Татко .
Има сестри , които ме помолиха казвайки , че не могат да се справят сами в живота - помогни им Боже мой !
Любящи Татко прослави името Си , за да те прославим и ние .В името на Исус Христос посвях да помоля и попрося всичко това за моите братя и сестри и Твой възлюбени чада .
Благодаря Ти , че чуваш молитвите на Твойте праведници !
Амин !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.