cristianstranieri

cristianstranieri

четвъртък, 17 юни 2021 г.

ДО КОГА ЩЕ СЕ КОЛЕБАЕТЕ МЕЖДУ ДВЕ МТЕНИЯ ?

ДОКОГА ЩЕ СЕ КОЛЕБАЕТЕ МЕЖДУ ДВЕ МНЕНИЯ ? 

3 Царе 18 : 21  

„ Докога ще се колебаете между две мнения ?
Ако Господ е Бог- следвайте Го ; но ако е Ваал ,
следвайте него  . “

    Имах специална молитва за България и много въпроси към моя Бог : Един от всички беше : 
„ Какво не и достига на България и на народа ни , за да не сме благословени на този етап ? “ 
    И тази сутрин получих един реален отговор : 
„ До кога ще се колебае този народ между две мнения ?
Търсим вината в кого ли не : В управниците , В ЕС , В Русия , ако щете и в Тодор Живков и т. н...и чакаме някаква си Русалка или Рус „ голям “ българин от чужбина да дойдат и да сложат ред , но истината е , че благословенията за България и Българският народ ще дойдат от Бога на Боговете . 
     Но Светия Дух пита днес : Докога ще имате две мнения по въпроса ? 
„ Докога ще се колебаете  между две мнения ? Ако Исус Христос наистина е вашия Бог - следвайте Го ; Но ако все още търсите Вааловите пророци - следвайте тях .  “ – казва словото в 3 царе 18 гл . 
Това слово е валидно и за днес и за нас !  Защо ли ? 
От Библията знаем , че на еврейте не им се чакаше от Бога и побързаха да си направят теле , други пък не искаха да чакат на Бог и пожелаха Цар и т. н... и едните и другите сгрешиха и съжалиха , но загубиха много от благословенията , които Бог беше им обещал . Днес е същото . 
Все роптаем , все недоволничим , все някой ни е виновен . 
Вярно е , че когато народа „ ПЪШКА “ , нещо не е наред  .
Но какво казва днес словото : „ Цар Ахав гонеше и избиваше Божите пророци и кого слушаше Вааловите пророци / Днес , кои са изгонени от България ? / Кадърните ! Много умни българи , добри младежи и добри пастири ! Когато гоним добрите  , особено Божите служители и пророци идва Божия гняв , върху кого ? Върху гонителите . Но когато и народа не потърси Бога , а се обръща и чака на лъжливите пророци идва вече проклетия върху народа . 
   Така беше и по времето на Ахав  . Търсеха пророците на Ваал . И дойде голяма суша , глад и дори животните не намираха паша да се нахранят . 
    Но милостивия Бог изпрати Своя пророк Илия до цар Ахав да събере всички Ваалови пророци и когато Ахав се съгласи и ги събраха и народа и той се събра .
„ Тогава Илия дойде при народа и каза : Докога ще се колебаете между две мнения ? Ако Господ е Бог - следвайте Го ; но ако е Ваал - следвайте него . “
А народът не му отговори ни дума . 
Тогава Илия нареди на пророците да заколят теле и да го сложат на дървата , но огън да не палят ; и аз ще заколя едно теле и ще го сложа на дървата и огън няма да паля от долу . 
    24 ст . „ Тогава ще призовете името на вашия бог и аз ще призова името на Господа ; И Онзи Бог , Който отговори с огън , Той нека е Бог ,  И целия народ в отговор каза :Добре казано !
 И накратко : Оказа се ,че докато се молеха пророците цял ден огън от небето не падна , но когато се помоли Божия ПРОРОК ИЛИЯ : „ Господи Боже Авраамов , Исаков и Израилев , нека стане известно днес , че Ти си Бог в Израил и аз Твой слуга , и че според Твоето слово аз сторих всички тези неща . Послушай ме , Господи ! Послушай ме , за да познаят тези люде , че Ти , Господи си Бог и че Ти си обърнал сърцата им назад . 
  Тогава огън от Господа падна и изгори всеизгарянето , дървата , , камъните , пръстта и облиза водата , която бе в окопа . / тъй като беше наредил да изкопаят окоп около жертвеника и да излеят 3 големи котела с вода  /
И така всичките люде  паднаха по лице и казаха : „ Господ , Той е Бог; Господ , Той е Бог ! “ ....
     И  в същото това време небето се помрачи от облаци и вятър и заваля силен дъжд . 
     С това Sлово ясно разбираме Кой Бог трябва да търси Българският народ и кои пророци да слуша .  Защото Бог не е за подигравка . И нямаме време да чакаме , а всеки да се ПОКАЕ , / Докато не е дошла сушата , глада и мора / , защото и това ми е говорил Господ : ще дойдат нелечими болести : холера , малария , тиф , чума , туберколоза  /
Кой трябва да се стресне днес ? Управниците , народа или Божите служители . 
 Кой трябва да издигне глас към Господа , за да дойде „ ДЪЖД ОТ БЛАГОСЛОВЕНИЯ “ за България и Българският народ ? Нека всеки се замисли и не да търсим  медии , астролози и дататели и да чакаме на тяхните лъжи , а да издигнем всички глас към Бога на пророк Илия , Кой!

ТОВА Е ИСТИНАТА ! СПАСЕНИЕТО НИ Е ОТ НАШАТА ВЯРА В ЖИВИЯ И ИСТИНЕН БОГ „ КОЙТО ЧАКА ДА ГО ПОТЪРСИМ И ДА ИЗВИКАМЕ КЪМ НЕГО !
    ЗАЩОТО БОГ Е ЛЮБОВ И ЗА НЕГО НЯМА НЕВЪЗМОЖНО НЕЩО ! ЗАЩОТО БОГ НАИСТИНА ОБИЧА БЪЛГАРИЯ !
Бог да ни благослови и да ни даде жива вяра и упование в Неговото име !
Амин !

С братска любов 
сестра Искра Младенова 
24, 09 часа 
18 . 06 . 2019 год . 
Италия

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.