cristianstranieri

cristianstranieri

неделя, 24 октомври 2021 г.

ПРОРОЧЕСТВА ЗА БОЖИЯ НАРОД

Janetta Iv  споделя с нас това което Господ й е показал на 2.10.2021
🌾Първо видях цялото земно кълбо. Върху него започна да се спуска нещо като воал, но доближавайки се до земята видях, че е мрежа. Постепенно мрежата обгърна цялото земно кълбо. Тя светеше и беше златна. Тогава чух Господ да казва: Това е мрежата която Аз съм започнал да плета сега, но ти я виждаш в бъдеще. Това е мрежа за събиране на последната жътва. Аз изплитам тази мрежа от лидери и петкратни служители. Те ще бъдат свързани помежду си в нишки на Моята благодат и любов, които никой не може да разплете. Златни нишки на златни взаимоотношения, на партньорство и служение от и за Моето Царство. Тази мрежа ще се разширява докато не придобие размерите достатъчни, за да обхване цялата земя. Тогава ще я разстла и ще обърна земята с нея. Това е мрежата за събиране на последната жътва. Много Йоновци които са се скрили и искат да избягат от призива си и от духовния товар ще бъдат върнати обратно в служения. Те са отпаднали от служенията си, но Аз не мога да ги заменя с никой друг. Само те могат да изпълнят задачите които имам за тях и никой друг. Аз ще ги върна в служение, за да изпълнят Моя план. Те ще бъдат част от златната мрежа за събиране на последната жътва. Не, няма да се изгуби нито едно служение и няма да остане само. Връзките които правя са достатъчно силни и устойчиви, издръжливи на времената в които влиза Тялото Христово. Не, няма да останете сами и единствени в служенията си, но ще има предаване към следващите поколения с които ще ви свържа. Вие сте духовни майки и бащи и ще успеете да предадете мантиите си, служенията си и отговорностите си на идните верни поколения. Вие ще активирате, разпознавате, освобождавате във власт и екипирате духовните си чада. Тази мрежа е златна, защото е преминала през огън, отърсена е от шлаката на религия и е обработена от Мен. Тя няма да може да бъде унищожена, защото е невидима за врага. Жътвата е огромна, за това Моята мрежа от служители е огромна, за да побере цялата жътва на земята, явна и скрита жътва.🌾
Получено на 2/10/2021  🦅 JL

1 коментар:

  1. Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531

    Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете.

    NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент.

    Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance:
    √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение.
    √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година)
    √ Гъвкави условия за погасяване
    √ Възможност за по-бързо изплащане на заема
    √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства
    √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема.
    √ Без скрити такси

    Как да кандидатствам:
    Кандидатстването за кредит е бързо и лесно!
    Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances@gmail.com) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.

    ОтговорИзтриване

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.