/ ИЗ КУХНЯТА НА СЕСТРА КАРМЕЛИНА/
/ ПАТАТА РОСТИТА/
1. ИЗБИРАМЕ НЯКОЛКО КАРТОФИ НА ГОЛЕМИНА И БРОЙ ПО ИЗБОР.ИЗМИВАМЕ ГИ ДОБРЕ И ПОСТАВЯМЕ НА МОКРИТЕ СИ РЪЦЕ СОЛ СЛЕД„КОЕТО ОВАЛВАМЕ КАРТОФИТЕ И ГИ ПОСТАВЯМЕ В ЕЛ“ФУРНА ИЛИ НА ВЪГЛЕНИ ДА СЕ ПЕКАТ.КОГАТО СТАНАТ ГОТОВИ ГИ НАРЯЗВАМЕ НА ДВЕ И ВЪРХУ ТЯХ ПОСТАВЯМЕ ПАРЧЕНЦЕ БУРО/МАСЛО/.СОРТИРАМЕ ГИ В ЧИНИИ.
2.ЧЕРВЕН ЛУК/ЧИПОЛА/ НА ОКО СПОРЕД ПОРЦИИТЕ/МОЖЕ И МАЛКИ ГЛАВИЧКИ „НО МОЖЕ И ГОЛЕМИ /3,4 бр./ОБЕЛЕНИ„ИЗМИТИ СЕ ПОСТАВЯТ В СЪД С БЯЛО ВИНО„СОЛ И ПЕРЧЕНЦЕ /ДАДО/БУЛЙОН НА ПРАХ И СЕ СЛАГАТ В ДОЛАПА НА ЕЛ“ФУРНА ДА СЕ ПЕКАТ/ДОКАТО ОМЕКНАТ/.СЕРВИРАТ СЕ ДО КАРТОФИТЕ.
3.КЪМ ГАРНИТУРАТА В ЧИНИЯТА МОЖЕ ДА СЕ СЕРВИРА ПРЕПЕЦЕНО ТЕЛЕШКО МЕСО /ПЪРЖОЛА/ ИЛИ ?АМБУРГЕР/.
ДОБЪР АПЕТИТ!
СЕСТРА КАРМЕЛА
ПРОЧИДА
ИТАЛИА
ПРОЧИДА
ИТАЛИА
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.