ИТАЛИАНА КУХНЯ
/КУХНЯ ЗА СТРАНИЕРИ/
/рецепти от кухнята на Сегньора Кармелина/
1.ПИЦА С ДОМАТЕН ЦОЦ
Продукти за тестото:
-600гр.брашно
-300гр.вода
-1 пак.ДАДО-/БУЛИОН НА ПРАХ/
-1 лъж.олио
1лъж.сол1лъж.захар
Замесва се и се оставя да вташе.
2.СОС ОТ ДОМАТИ:
-домати
-1ск.чесън
-олио
-оригано
-босилек
Друга подпрабка/глазура/ за ПИЦАТА/
-олио
-червен лук
-сол
След като вташе ПИЦАТА се разтила в тава и се пице във фурна.Преди да се сложи да се пеце се намазва с предварително приготвените глазури.
Така приготвените Пици вървят с 1 цаша бира
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.