cristianstranieri

cristianstranieri

вторник, 20 юли 2021 г.

Срещу ваксшните !"Предупреди народа Ми , да не се ваксинира ! " - казва Господ Бог , Исус Христос

Magdalena Filipova, [19.07.21 01:59]
Моля, ПРЕДУПРЕДЕТЕ 🚨 всички в семейството, приятели и роднини!
ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ !
Върховният съд отмени универсалната ваксинация
В САЩ Върховният съд отмени универсалната ваксинация.
Бил Гейтс, главният специалист по инфекциозни болести на САЩ Fauci и Big Pharma загубиха дело във Върховния съд на САЩ, като не успяха да докажат, че всичките им ваксини през последните 32 години са безопасни за здравето на гражданите!
Делото е заведено от група учени, водени от сенатор Кенеди.
Робърт Ф. Кенеди-младши: „Новата ваксина срещу COVID трябва да се избягва на всяка цена.
Спешно обръщам вашето внимание на важни въпроси, свързани със следващата ваксинация срещу Covid-19.
За първи път в историята на ваксинацията така наречените тРНК ваксини от последно поколение директно се намесват в генетичния материал на пациента и следователно променят индивидуалния генетичен материал, който представлява генетична манипулация, която вече беше забранена и преди това се считаше за престъпление .
Коронавирусната ваксина НЕ Е ваксина! ВНИМАНИЕ!
Какво винаги е било ваксина?
Винаги е бил самият патоген - микроб или вирус, който е бил убит или атенюиран, т.е. отслабен - и е бил въведен в организма, за да произведе антитела. Нито ваксина срещу коронавирус!
Това изобщо не е това!
Той е част от най-новата група тРНК (тРНК), за която се твърди, че е "ваксина". Веднъж попаднала в човешка клетка, иРНК препрограмира нормалната РНК / ДНК, която започва да произвежда друг протеин.
Тоест, нищо общо с традиционните ваксини! Тоест, това е инструмент за генетично влияние. Генетично биооръжие! Тоест те щяха да унищожат от земляни и оцелелите ще станат ГМО!
След безпрецедентната иРНК ваксина, ваксинираните вече няма да могат да лекуват допълнително симптомите на ваксината.
Ваксинираните хора ще трябва да се примирят с последствията, тъй като вече не могат да бъдат излекувани чрез просто премахване на токсините от човешкото тяло, както при човек с генетичен дефект като синдром на Даун, синдром на Клайнфелтер, синдром на Търнър, генетична сърдечна недостатъчност , хемофилия, муковисцидоза, синдром на Rett и др.), защото генетичният дефект е завинаги!
Това ясно означава:
ако след ваксинация с иРНК се развие симптом на ваксинация, нито аз, нито който и да е друг терапевт може да ви помогне, тъй като
ВРЕДИТЕ, ПРИЧИНЕНИ ОТ ВАКСИНАЦИЯ ЩЕ БЪДАТ ГЕНЕТИЧНО Необратими.
❗️Ваксинация -
Био-оръжия за геноцид от 21 век.
Бившият главен учен на Pfizer Майк Йедън за пореден път изрази позицията си, че вече е късно да се спасяват онези, на които е инжектирано вещество, публично наречено "ваксината Covid-19".
Той насърчава онези, които все още не са получили смъртоносна инжекция, да се борят за живота си, околните и живота на децата си.
Международно известният имунолог продължава да описва процес, който според него ще убие по-голямата част от хората:
„Веднага след първата ваксинация около 0,8% от хората умират в рамките на две седмици.
Средната продължителност на живота на оцелелите ще бъде максимум две години, но също така намалява с всяка нова "инжекция". "
Все още се разработват допълнителни ваксини, които да причинят влошаване на състоянието на някои органи, включително сърцето, белите дробове и мозъка.
След две десетилетия в Pfizer, професор Йедон беше запознат с функциите и целите на научноизследователската и развойната дейност на фармацевтичния гигант Pfizer и заявява, че крайната цел на настоящия режим на "ваксинация" може да бъде само огромно демографско събитие, което ще накара всички световни войни заедно, като мишката на Мики.
"Милиарди хора вече са осъдени на сигурна, неизбежна и болезнена смърт. Всеки, който получи инжекцията, ще умре преждевременно и три години е щедра оценка колко дълго могат да оцелеят."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.