cristianstranieri

cristianstranieri

събота, 15 януари 2022 г.

БЛАГАТА ВЕСТ - " ХРИСТОС ВЪВ НАС "

ХРИСТОС В НАС !
__________________

     Свят без Господа е свят без надежд !
" ХРИСТОС ВЪВ ВАС ! " - " ТАЙНАТА ПРЕМЪДРОСТ " , която Божието Писание и Интернет днес откриват и на нас днешното поколение .
" ТАЙНАТА " , която беше криза с векове от човечеството от лукавия - Княза на тази земя , за да не дойде спасението до нас , което Бог беше изработил поради голямата Си любов към Своето творение Човекът .
И днес , когато всяка една твар има достъп до това познание , един ден , когато застане пред святото лице на всевишния , няма да имаме извинение , че не сме чули за Исус Христос .
БЛАГАТА ВЕСТ ПРИЯТЮ ДНЕС ЗА ТЕБЕ Е , ЧЕ СПАСЕНИЕТО НА ТВОЯТА ДУША Е ПЛАНИРАНО ОТ ВСЕВИШНИА БОГ , НО Е ОСЪЩЕСТВИМО САМО , ЧРЕЗ ИМЕТО ИСУС ХРИСТОС .
Той стана жертва за моите и твоите грехове .
Беше бичуван и разпънат на кръст , поради нашите беззакония , за да можеш днес ти да живееш чрез Него и тук на земята и горе на небето вечно в Божията прегръдка .
Христос МЕСИЯТА е близо до теб и те кани да приемеш БЛАГА ПОКАНА , като отвориш сърдечни двери и предадеш сърцето и живота си в Неговата прободена десница .
Бог ти обича и днес рони сълзи за твоето бъдеще .
ЗАМИСЛИ СЕ ДЕТЕ МОЕ , КЪДЕ ИСКАШ ДА ПРЕКАРАШ ВЕЧНОСТТА СИ ?
В СВЕТЛИ БЪДНИНИ С МЕН ИЛИ ВЪВ ВЕЧНАТА ТЪМНИНА НА САТАНА В СКЪРЦАНЕ НА ЗЪБИ И ВЕЧНИ МЪКИ .
" БЛАГАТА ВЕСТ ЗА ТЕБЕ Е , ЧЕ АЗ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ТВОЕТО СЪРЦЕ .
ЩЕ МЕПУСНЕШ ЛИ ? " - пита те Святият Божи Дух,  приятелю !
-" Каква надежда имате без Мене ?
Каква утеха за утрешния ден ?
Живота на тази земя е към своя край , защото Аз идвам скоро , чада , да си ви прибе.а у дома .
Там  Горе има радост , мир и тишина .
Голяма трапеза и весие е приготвил Отец , за онези , които тук Го приемат за свой Спасител и Господар на живота си .
Неговото име е Любов !
Той е Бога на мира и надеждата !Той е Изворът на живота !
Съвършенният Лекар !
Лекарят над лекарите !
Миротворецът !
Началото и края на живота !
     " Нека Този , Който може да ви утвърди според това благовестие и проповедта за Исус Христос , според откриване на тайната , която е била замълчи от вечни векове  , а сега се е изявили,  чрез пророческите Писания по заповед на Вечния Бог и е станала позната на всички народи за тяхното покоряване на вярата  - на Единния премъдрост Бог да бъде слава чрез Исуса Христа до века ! "- Римл .16 : 25 - 26
    " Днес , ако чуеш гласът Ми ,
не закоравявай сърцето си , но приеми 
БЛАГАТА ВЕСТ на Бога - Христос иска да живее във вашите сърца , за да ви спаси от последствията на греха , които са болести и вечна смърт .
Христос , Който от любов към нас , дасе живота Си  , За да живеем с Него вечно на небе !
СЛАВА ДА БЪДЕ НА ВЕЛИКОТО ТИ И ПРЕСВЯТО ИМЕ , ГОСПОДИ ИСУСЕ ХРИСТЕ !
БОЖЕ ГОСПОДИ , БЛАГОСЛОВИ ВСЯКА ДУША , КОЯТО ЧЕТЕ ТОВА СЛОВО БОЖИЕ В ИМЕТО ОТЗА И СИНА И СВЕТИЯ ДУХ !
АМИН !
БОГ ДА НИ БЛАГОСЛОВИ !



1 коментар:

  1. Здравейте, ако имате нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, бизнес, заем за закупуване на къща или кола, не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми пишете директно на WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага

    Ние сме компания за цялостно финансово обслужване и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

    Признавам факта, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем За хората, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора намират за толкова трудно да получат заем за дялов капитал от местните банки или други финансови институции поради висок лихвен процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/приход, нисък кредитен рейтинг или други причини

    Няма повече времена на чакане или стресиращи посещения в банка. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда

    Ние предлагаме 24-часови заеми от световна класа. За запитвания/Въпроси? - Изпратете имейл до | sunshinefinancialgroupinc@gmail.com | или ни пишете на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор незабавно.

    ОтговорИзтриване

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.