cristianstranieri

cristianstranieri

понеделник, 5 юни 2017 г.

ЩО Е РЕФОРМАЦИЯ ?

Братя и сестри в Господа. Духовни приятели. Реформацията е да спасите погиналите, да обърнете от греха отпадналите, да въздигнете Господа в сърцата си . Да премахнете каменното сърце. Да помогнете на изпадналите в нужда. Да върнете служителите на Бога на мястото им. Да премахнете нечестието сред вас. Да дадете шанс на Божието Слово да се всели във Вас. Да оставите Святия дух да ръководи животът ви и да станете нови създания. Някой ще каже; Само веднъж да се промени! Новорождението и промяната за нов живот става всеки ден. Ако днес не сте се променили , ако днес не сте помогнали на едни изпаднал да се върне при Бога. Ако на едни не му подадете, когато светът и светските го мразят да го защитите, ако на един, който даде и най-малкото за Бога не му помогнете когато изпадне, тогава за каква реформация говорим.

Християнството повече от всякога сега има най-много от поддръжка, когато чуждите учения навлизат масово в църквите , когато светът повлича готовите пастори и служители да работят в света сега да ги върнете.

Днес се случва това с малцина, но утре ще се случи това с всичките. Виждам празни думи на някой християни, че добре е да не  се помага на изпадналите в нужда и да се върнат при Бога с покаяние. Това не е реформация, това не е живот и това не е християнството.

Някой проповядват, ама за нищо не стават. Те са в света, на тях трябва да им се говори отначало словото и да се върнат да се учат, първо що е Божия милост, що е Божие спасение и тогава да дойдат да благовестват.

Добрият служител е наречен наивен. Добрият е наречен прост, а хитреците са наречени човек на Бога, о безумни до къде стигнахте? Върнете се и научете що е ; МИЛОСТ ИСКА Е НЕ ЖЕРТВА!

Ако искате сине и дъще промяна научи се да обичаш първо Бога, след това брата а накрая врага. Ако не можеш да реформираш всеки ден сърцето си не можеш да бъдеш реформатор.

Днес невинните страдат от безумни и светски водачи на църквите.

Интересна работа и чудно размишление ; как наричате крадеца - умен, Гонените - Прости , Страдащите - безумни. Че на кой бог служите!!!???

На тези , които им липсват да обичат, значи липсва им и Христос. Бог  е любов!

Кои са страдащи? Павел каза истината и страдаше! Апостолите казаха истината и страдаха! Исус каза; Божии син съм  и го разпнаха!

Какво е реформация? Реформацията да страдате с Христос за да наследите ВЕЧЕН ЖИВОТ!

ДНЕС ЩЕ БЪДЕТЕ С МЕНЕ В РАЯ - НЕ УТРЕ , това обещание го има само за истинските покаяли са се от греха и осъзнаха своето окаяна и грешно естество!

ТОВА Е РЕФОРМАЦИЯ!

Емилиян Узунов

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.