cristianstranieri

cristianstranieri

понеделник, 22 януари 2018 г.

Господ идва скоро - подготви се християнина

Свидетелството на една умираща

жена Една млада жена, която вярваше, изведнъж се оказа, че умира заради бързо развиваща се болест. Лекарите я диагностицират с необратими процеси, последвани от фатален изход. Това вярващо в нейното заболяване призова Господа, че Той ще я остави да разбере какво се случва и Господ не я остави без отговор, посещавайки умиращата жена в болничното отделение. Но това не беше просто посещение на Бог, за да отговори само на нуждата на разпитващия. Господ Исус й каза да предаде на Божия народ послание, което е публикувано в разказаното по-долу.

Господ е казал, че един християнин тези думи: "Аз ще дойде много скоро, защото хората си взема заем от дявола, кланят на идоли, той ще плащат децата й, ако не се покаят." След тези думи Господ започна да показва Неговата воля във видения. Първото нещо, което й беше показано, е телевизията. Господ каза, че Неговият народ седи часове и пие калната вода на този свят. В рамките на тази вода подразбира - порно, секс сцени, ужас, научна фантастика и други подобни (Господ означаваше светски телевизия). Господ е казал: "Всичко това изглежда моите хора, когато говорих с тях, те не чуват, така че те ще извика към мен, аз ще се затвори ухото му.".

След това й бяха показани компютърни и интернет мрежи. Господ каза, че Неговите хора прекарват часове в Интернет и пият мръсна вода там. Това означава, че вярващите влизат в интернет започват да се включат в гледане на еротика и порнография, че те отиват за чат стаи, където общуването с хора, които не знаят (тези хора може да са врагове на Бога, който желае християни впримчва в зло на мрежата).

Тогава Господ показа, че Божият народ, особено младите хора и децата, са много ентусиазирани от компютърните игри. Тези игри са особено опасни, защото тези, които се интересуват от такива игри с натискането на бутон, могат лесно да продадат душата си на дявола.

После се появи огромен закачалка за дрехи. На тази закачалка висяха женски дрехи, които бяха на разположение на много хора поради много ниските цени. Там толкова много хора натовариха това дрехи, пълни с кошници. Но хората не забелязват, че това облекло се разпространяваше с черна косматна ръка, това беше ръка - дяволът. Всички тези дрехи по своята същност бяха обезкървени: близки, къси, с "модерни" разрезки, полупрозрачни. Рокля в такива дрехи, че той е бил облечен, но в действителност това не е така, защото такава "облекло" не изпълнява предназначението си - тя не покрива човешка голота. Сред всички тези "дрехи" този вярващ видял женски панталони - дънки. Те бяха омърсени, здраво прилепнали, без колани (т. Е. Ниска талия). Всичко това е много, така че Божия народ, всичко лакомо придобили, и дяволът се смее, защото вярващите взеха горчивите си неща, без да виждат никаква опасност.

След всичко това Господ показа огромна колекция от различни орнаменти. Сред тях бяха: верижки, медальони, пръстени, гривни, обеци и др Тази визия е доказано, че дяволът, който лично уши пробита жени, момичета и момчета, които искат да го всичко виси на себе си ... С всичко това дяволът се смееше високо, защото чрез тези неща душите на вярващите паднаха в робство.

Господ показа и фризьорски салон, в който самият дявол беше фризьор. Дяволът безмилостно отсече от християните красивата си дълга коса и след това се обръсна. Той също така боядисана косата си в различни цветове, с злонамерено се смее, защото друг, друга жена ги опозорен.

В края на Господ Исус предупреди верните на скорошното Му пришествие: "Големият ден Господен е близо, и много взема: гласът на деня Господен; Там ще извика горчиво и силният ден на гняв - оня ден, ден на скръб и мъка, опустошение и ден! пустота, ден на тъмнина и мрак, ден на облак и на гъста мъгла, ден на тръба и на тревога против укрепените градове и високи кули.
и аз така ще наскърбя човеците Щото ще ходят като слепи, защото са съгрешили против Господа, и разпръснати в кръвта си, като прах, и месата им. - като тор
нито среброто им, нито ядосан те не могат да ги спаси в деня на гнева на Господа, и огъня на ревността си, ще бъде погълната цялата земя, за унищожаване, и, освен това, изведнъж, той ще направи на всичките жители на земята (Sof.1: 14-18) " .

Бог да благослови всички, които четат тези редове и изпълняват Неговите заповеди. Той скоро ще дойде за Неговата църква, затова вярващите трябва да се подготвят за среща с Него. Амин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.