cristianstranieri

cristianstranieri

вторник, 9 януари 2018 г.

МОЛИТВА ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ НА БОЛНИ

Пс .30 : 2 , 3 , 4
" Господи , Боже мой , извиках
Към Тебе и Ти ме из цели .
Господи , извел си от шеол
душата ми  ;
опазил си живота ми измежду
онези , които слизат в рома .
Пейте на Господа , светии Негови ,
И възхваляване святото Му име ! "
      Скъпи приятели ,
братя и сестри  ,
Нямам тази свобода да ходя на църква редовно . Знам , че това е временно , но благодаря на Бога , че ме употребява по чуден начин и не е оттеглил ръката си от мене .  Бог ми говори и употребява и волята Му тази сутрин е да се моля за вас и най вече за болните с болки в областта на кръста - било бъбреци , дископатия или дисково херния .
    Искам да се молим заедно , защото , когато сме двама и трима молитвите са по - силни и Господ показва милост и към нуждите на застъпниците .
Има братя , които страдат в този час и нямат посредник между тях и Бога . Нека нашата ходотайнствена молитва бъде небесен мехлем в този час и дар от Бога за тяхното изцеление .
     Нощес видях сън , че бях в църквата и доведоха болен човек с кръста .Положиха го на пода и аз го показах в областта на кръста с олио като го разтрива и се молех над него .
   Човека след молитвата се изправи и хвалеше Бога .
Незнам кой е човека и кой се нуждае от молитва , затова подбуди да от Свят ия Дух клякам на молитва в този сутрешен час за всички болни по целия свят .
     Молете се с мен , всички , които имате на сърце , а така също и болните , които четат тази молитва .Молете се с вяра и Бог на любовта и милостта ще даде победа над вашата болест .
В името на Исус Христос , Божият Син , чието име е над всяко друго име !
Амин !!!
            М О Л И Т В А

     ГОСПОДИ , БОЖЕ МОЙ ,
     Извикват днес към Тебе със силен глас на молитва за помощ и изцеление на мойте братя и сестри  , които са в болки и страдания и нямат посредник между тях и Бога , който да се застъпи за тях .
       Ти си казал Отче , когато сме болни да търсим Твоите служители : -Яков 5 : 1
" Зле ли страда някой от вас нека се моли ! "
        Аз Те моля Отче , в името на Сина Ти Исус Христос да посетиш чрез Святия  Си Дух и Твойте ангели всички болни по болници и по домашни легла , онези , които не са осигурени и не могат да си позволят дори един преглед , безработните , които нямат пари за хляб , камо ли за лекарства .
Народът Ти е болен , Боже Господи , пъшка и стене поради глад , мизерия и улеснение .
Много умират в немилост и без помощ .
Но аз знам , Отче , от Словото Ти , че в Тебе имаме помощ и милостта Ти е голяма към онези ,
които те търсят с цялото си сърце и душа и с вяра .
     Не сме идеални , не сме в остатъчната святост , но поради твоята голяма любов и безгранична милост аз днес се застъпват за всяка болна душа и се моля да покажеш милост като простиш греховете ни и в името на Исус Христос издигам сега в този час пред Твоето свято лице Иво моят зет и брат Любчо пастора на моята църква и всеки друг болен , който е в нужда в този час , а Ти ги знаеш кои са , Боже , и те моля Татко , за Твоето небесно помазание и съвършенно изцеление .
      Положи Твоята избирателна ръка и зилей Твоето небесно олио , а така също и огънят на Свят ия Боже Дух да изгони всеки болести в дух от телата на тези болни , които четат тази сутрин тази молитва .
Нека Твоята изцелителна сила и топлината на Твоята любов да загрее кръста на болните с болки в областта на кръста - било бъбреци , дископатия или дискова херния .
ЗА ТЕБЕ НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО ! - Лк .1 : 37
ТИ СИ СЪВЪРШЕННИЯТ ЛЕКАР : " ЛЕКАРЯТ , КОЙТО ЛЕКУВА СЪВЪРШЕННО БЕЗ ОСТАТЪК " , всеки който вярва в Тебе !
     Ти Си казал , че си ми дал ВЛАСТ тука на земята да изготвяме болестни духове и бесове , затова Сатана в името на Исус сега ти , заповядвам с власт на царска дъщеря излез с твоите болестни и демонични духове вън от тяло та на тези болни за които се моля сега в този час .Иди там , където Бог ти е отредил място с твоите легиони и никак да не се връщаш повече .
Връзвам те в името на Исус и ти казвам изглед сега веднага в този час !
     Боже, в кръвта и раните на Исус извикват съвършенно изцеление и възстановяване на гръбнака , бъбреците и всеки мускул ,  става  и клетка в тялото
на човека , който в момента се моли за изцеление .
    Святи Душе изпълни сърцата им и оживотвори душите им и да дойде радост , с която да прославят Отче , Твоето име , Господи Спасителю наш .
     Отче Святи ,
Знам , че тази молитва , която правя сега е по Твоята воля ,
затова Те моля и за гладните , безработните , възрастните , вдовиците , самотните , сираците , сиромасите и за всеки който плаче и страда в този момент .
     Посети ги Святи Душе !
Прости греховете им и благослови ги със здраве и в техните нужди !
     Избави народа Си ,
побързай да ги избави и спасиш от зли болести и беди , за да ти благодарят и познаят , че " Ти си и няма друг , освен Тебе по - благ и милостив Господ Бог , Който може да спасява и изцелява ! "
     Ти си нашата сила и щит и канара на която се надяваме и уповаваме с вяра .
ПРИТУРИ НА СИЛАТА НИ СИЛА И НА ВЯРАТА НИ ВЯРА !
Ти си нашият лекар и помощник ! -СИЛНИЯТ ИЗРАЙЛЕВИЯТ БОГ Е И НАШ БОГ ! АЛЕЛУЯ !!! СЛАВА ДА БЪДЕ НА ВЕЛИКОТО ТИ СВЯТО И ПРЕСВЯТО ИМЕ !!!!
    Благодаря Ти Отче , че в кръвта и в раните на Сина Ти Исус Христос си ни дал съвършенно изцение !
     БЛагодаря Ти за днешното изцеление !
Моля те и за Твоето чадо Емануил Узунов , не го подминават ! За брат пастор Борис Борисов !
Прослави се Отче , за да Те прославим !
Хваля Те и прославим Твоето свято и ПРЕСВЯТО ИМЕ ! Цялата слава отдавам на Тебе и само на тебе .Ти заслужаваш хваления и песни , мили Татко .
Благодаря Ти и за моят и Твоят въз любен син Николай и за прекрасната моя и Твоя дъщеря , които си ми ги подарил без да съм заслужила с нещо .
Благодаря Ти Исус приятелю на моето сърце !
БЛАГОСЛОВИ ОТЧЕ , ВСЕКИ , КОЙТО СЕ ВКЛЮЧИ ДНЕС В МОЯТА ЗАСТЪПНИЧЕСКА МОЛИТВА ! АМИН !!!
    

             

   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.