cristianstranieri

cristianstranieri

неделя, 8 февруари 2015 г.

ПРИНЦА НА МИРА


                                                                    Еф.4:3

                   "...със съвършено смирение и кротост ,
                     с дълготърпение като се търпите един
                     друг с любов, и се стараете чрез свръзката
                     на мира да опазите единството на духа."

       И така нека се радваме братя! И радостта ни да бъде
непрестанна , защото Исус е ЖИВ ! Нашият Господ -
ПРИНЦА НА МИРА е нашият Спасител Исус Христос.
Моят Принц е моят мир . Той донесе мир  от небето и изпълни моето сърце.Той очисти с кръвта Си моите грехове и спаси душата ми от погибелта на шеола.
     Исус е мой и аз съм Негова собственост , защото Го приех в сърцето си ,а Той ме примири със Бог Отец , Който ме записа в Книгата на живота и ме направи наследница на Неговото Царство.
Със Своя Небесен Мир Той донесе тишина и спокойствие в
моето сърце , в моя дом , в моя живот.Една неописуема радост за живот.За творение , за служение и благословение.
Да ние ,които Го приехме не сме вече роби на княза на този свят-дявола . " Веригите на греха "са разкъсани . Ние сме свободни и нищо не ни липсва ,защото "Този ,който е в нас е по-голям от този ,който е в света ".Алелуа!!!!!
     Умити сме в Неговата скъпоценна кръв прилята на Голгота за всеки ,който си отвори сърцето за Него . Тази кръв е нашето богатство . То е Дар за всеки един покаял се грешник.
     Ти ,който си приел Исус -Принца на Мира ,занеси го в своя дом . Ако в твоето семейство има болка ,скръб ,страдание , мъка и Исус влезе в домът ти -
РАДВАЙТЕ СЕ! Пак ви казвам : РАДВАЙТЕ СЕ!!!!
Защото Този Принц ще донесе Мир и спокойствие . Защото ние имаме Мир с Бога чрез Синът Му Исус Христос.
     Да! Нашият Господ р МИРОТВОРЕЦ. Той е помирител и ходотай.Няма друг ходотай между нас грешниците тук на земята и Бог Отец горе на небето ,освен ПРИНЦА НА МИРА- Исус Христос.Комуто да бъде Слава и почит от сега и до века .Амин.
Той ни дава Небесен съвършен мир:" МОЯТ МИР ВИ ДАВАМ!" "Аз не ви давам ,както света ви дава та да се страхувате!" И затова Словото ни казва :"Радвайте се!"
     Хората не познават Исус.Търсят развлеченията и съблазните на дявола .И той влизайки веднъж в семейството разрушава мирът ,за който Исус проля кръвта Си. И дявола се радва !"Гледай ,гледай колко семейства съсипах!" И защо? Защото хората не познават Исус като ПРИН НА МИРА! Като ПОБЕДИТЕЛ чрез кръвта Си.Чрез Исус сме повече от победители.Довола няма власт над Божиите чада .
Облечи се в Силата мишца Господня и запрети на дявола и
Той ще побегне от тебе . Защото :" Ако Бог е от към теб ,кой може да застане срещу теб?"-най- малко Сатана.
    Затова ,за да дойде освобождението , спокойствие , мир
и спасение в твоят дом и твоето семействи започни да четеш Словото на мира .И чрез Светият Божи Дух Бог ще благослови твоите близки.
    После иди в Домът на Господа .Научи се да слушаш.
научи се на мъдрост и разум .И после занеси и на другите това ,което си научил . Кажи им:" Да! Исус-Принца на Мира е моя Господ! И аз се гордея с Него !Той е моята радост! Той е мир за мен ! Когато съм тъжна-Той ме успокоява. Когато съм болна Той ме лекува."
    Исус е Син на Бога . Той разбираше и знаеше , че трябва да умре...Но Той държеше в сърцето Си Мира на Баща Си и знаеше ,че е в ръцете на Бога.
    Така братко и сестро приемайки Исус за свой спасител ти приемаш Мира на Баща Му ,Който е и твой Баща. И така ти имаш мир , свобода и спокойствие , защото Св.Дух на Твоят Принц те извежда от всяка ситуация Алелуя!!
    И както казва ап . Павел:".. нека със съвършено смирение и кротост , с дълготърпение , като се търпите един друг с любов и се стараете чрез свръзката на мира да опазите
единството на Духа ."- Еф.4:2
   И" Божият   мир , който никой ум не може да схване ще
пази стража над сърцата ви и мислите ви в Христа Исуса.
И Бога на мира ще бъде с вас , когато сте в нужда ! Амин
Благодаря Ти ,Боже , за това прекрасно слово.
     Моля Те Господи ,  разлей мирът си над цялата земя , влезни във всеки дом и  във всяко семейство . Донеси мир ,тишина и спокойствие ,като изгониш всичко демонично в човешките сърца . Спасението ни е само в Тебе Боже мой и Упованието ни е в Тебе Татко наш любящи!
Прослави Името Си , като Славата да бъде ,не наша ,а твоя от сега и до века .Амин

Нека това слово да бъде за благословение на всяка една душа ,която го прочете тази вечер. Амин

      С Божия Благодат: сестра Искра




       
   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.