cristianstranieri

cristianstranieri

понеделник, 7 януари 2013 г.

ПОСЛАНИЦИ ЗА ПОМИРЕНИЕ

                                                 
                                                                  2 Кор. 5 : 18

           " А всичко е от Бога,Който ни примири със Себе Си чрез/Исуса/ Христа и даде на нас служението на помирението т.е.,че Бог в Христа примири света със Себе Си......."

         "  Света лежи в Лукавия "-казва Бог...Потънал в греховете,които сме наследили от Адамовото време.И ако все още стоим в греховете си  каква любов ще има Бог към нас.След като все още служим на Дявола.
        Не се лъжете скъпи приятели и братя.Божият гняв си
стои върху грешната душа.
      Но днешното Слово ще ни припомни нещо много важно:
И така:Има ли друг Бог освен Бог Отец на Нашият Господ Исус Христос.Отец на милосърдието и Бога на пълната утеха,които ни утешава във всяка наша скръб ,за да можем и ние да утешаваме тези,които се намират в каквато и да била скръб .....?
       НЯМА ДРУГ БОГ?"Аз съм Първият и последният"-казва Бог в Своето Слово .И ако Бог е любов и Бог на утехата то с гордост мога да кажа,че ние сме Негови посланици и примирители,защото ходим с вяра, а не с виждане.И както казва апостол Павел в 2 Кор.5 :9,10затова
и ревностно се стараем ,било у дома или отстранени ,да бъдем угодни на Него.Защото всички трябва да застанем открити пред Христовото съдилище,за да получи всеки според,каквото е правил в тялото ,било добро или зло.
       И като Христови последователи,познали Божията благодат,"Божията тайна"и Божията милост днес Бог чрез  нас ни дава отново СЛУЖЕНИЕТО НА ПРИМИРЕНИЕТО /2 Кор.5 : 20,в което Бог умолява както някога чрез ап.Павел така и днес чрез Своите верните:"И
тъй от Христова страна  молим ви ,примирете се с Бога,Който за нас направи грешен Онзи,Който не е знаел грях ,за да станем ние чрез Него праведни пред Бога".
       Няма място за съмнение нито време за ослушване-а който чуе това послание да приеме Исус Христос за Свои Спасител и като се покае и кръсти да следва "Тясната ,но славна пътека" на Господа.И така умити в кръвта на Агнето Бог ни гледа като Свои праведници и милостта Му към нас грешните измества ГНЕВЪТ МУ.
        Греховете ти братко и сестро се заличават в кръвта на АГНЕТО и Бог не си ги спомня повече.Ако вярваш и приемеш това Слово то ти вече си разбрал какво значи да си СЛУЖИТЕЛ НА ПОМИРЕНИЕТО!
        Бог да докосне сърцата ви и да даде покаяние на всяка добра и грешна душа.

        С Божията благодат:сестра Искра

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.