cristianstranieri

cristianstranieri

петък, 16 ноември 2012 г.

ОТ КУХНЯТА НА КАРМЕЛИНА



                                             / ИЗ КУХНЯТА НА СЕСТРА КАРМЕЛИНА/
                                                         / ПАТАТА  РОСТИТА/

1. ИЗБИРАМЕ НЯКОЛКО КАРТОФИ НА ГОЛЕМИНА И БРОЙ ПО ИЗБОР.ИЗМИВАМЕ ГИ ДОБРЕ И ПОСТАВЯМЕ НА МОКРИТЕ СИ РЪЦЕ СОЛ СЛЕД„КОЕТО ОВАЛВАМЕ КАРТОФИТЕ И ГИ ПОСТАВЯМЕ В ЕЛ“ФУРНА ИЛИ НА ВЪГЛЕНИ ДА СЕ ПЕКАТ.КОГАТО СТАНАТ ГОТОВИ ГИ НАРЯЗВАМЕ НА ДВЕ И ВЪРХУ ТЯХ ПОСТАВЯМЕ ПАРЧЕНЦЕ БУРО/МАСЛО/.СОРТИРАМЕ ГИ В ЧИНИИ.

2.ЧЕРВЕН ЛУК/ЧИПОЛА/ НА ОКО СПОРЕД ПОРЦИИТЕ/МОЖЕ И МАЛКИ ГЛАВИЧКИ „НО МОЖЕ И ГОЛЕМИ  /3,4 бр./ОБЕЛЕНИ„ИЗМИТИ СЕ ПОСТАВЯТ В СЪД С БЯЛО ВИНО„СОЛ И ПЕРЧЕНЦЕ /ДАДО/БУЛЙОН НА ПРАХ И СЕ СЛАГАТ В ДОЛАПА НА ЕЛ“ФУРНА ДА СЕ ПЕКАТ/ДОКАТО ОМЕКНАТ/.СЕРВИРАТ СЕ ДО КАРТОФИТЕ.

3.КЪМ ГАРНИТУРАТА В ЧИНИЯТА МОЖЕ ДА СЕ СЕРВИРА ПРЕПЕЦЕНО ТЕЛЕШКО МЕСО /ПЪРЖОЛА/ ИЛИ ?АМБУРГЕР/.

ДОБЪР АПЕТИТ!

СЕСТРА КАРМЕЛА
ПРОЧИДА
ИТАЛИА

                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.