cristianstranieri

cristianstranieri

петък, 9 ноември 2012 г.

ИТАЛИАНА КУХНЯ

ИТАЛИАНА КУХНЯ

/КУХНЯ ЗА СТРАНИЕРИ/

/рецепти от кухнята на Сегньора Кармелина/

1.ПИЦА С ДОМАТЕН ЦОЦ

Продукти за тестото:

-600гр.брашно

-300гр.вода

 -1 пак.ДАДО-/БУЛИОН НА ПРАХ/

-1 лъж.олио

1лъж.сол1лъж.захар

Замесва се и се оставя да вташе.

2.СОС ОТ ДОМАТИ:

-домати

-1ск.чесън

-олио

-оригано

-босилек

Друга подпрабка/глазура/ за ПИЦАТА/

-олио

-червен лук

-сол

След като вташе ПИЦАТА се разтила в тава и се пице във фурна.Преди да се сложи да се пеце се намазва с предварително приготвените глазури.

Така приготвените Пици вървят с 1 цаша бира

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.