cristianstranieri

cristianstranieri

неделя, 4 ноември 2012 г.

СЪВЪРШЕННО ЗДРАВЕ

СЪВЪРШЕННО  ЗДРАВЕ

          Като здравен работник мога да кажа с чиста съвест ,че всички болести завършват с ЕХ/екзитос леталис/ или което значи СМЪРТ.

Лекарите казват :"Лекуват се в началнят стадии , после само се потдържа здрабословна терапия."Много болести се лекуват , но не съвършенно
докато Д.ап.3:15 се казва , че : " чрез вяра в Името на Исуса Христа-Назарянина-Начинателят на ЖИВОТА имаме СЪВЪРШЕНО ЗДРАВЕ ! "

         Света не търси Исус за изцеление , защото не Го познават , но грех е да познаваш СЪВЪРШЕННИЯТ и да даваш пари за своето изцеление.

На много места в Библията се говори за СЪВЪРШЕНОТО  ИЗЦЕЛЕНИЕ:"Какви чудеса беше извършил Исус сред хората за тяхното изцеление.

Един баща Му каза за болният си син : " Ако искаш можеш да го изцелиш ? " Тогава Исус му отговори : " ИСКАМ ! Иди си твоята вяра го изцели ! "
Бог е Бог ЛЮБОВ ! Той не желае в никакъв случай ние да боледуваме.На много места Той подчертава : " Аз Съм вашият ЛЕКАР ! " ; " В Името на Синът Ми вие имате изцеление и то СЪВЪРШЕНО придобито на кръста за вас . " ; На друго място : " И ще изцелявам всичките ви болести ! " ; " За Мене няма нищо невъзможно ! " ..и т. н....

       ПОГЛЕДНЕТЕ  братя и сестри , българи и страниери , какво богатство ни е оставил Бог : Своят Син-Неговият Дух и Словото Си....чрез , което се наставляваме , очистваме и лекуваме ! "

ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ СЪВЪРШЕНО ИЗЦЕЛЕН ?
Какво чакаш ? : " В Името на Исуса СТАНИ И ХОДИ ! " : " ЛАЗАРЕ ИЗЛЕЗ ОТ ГРОБА !  "ТАВИТА-момиче , на теб се казва : СТАНИ И ХОДИ ! " На демоните Исус рече : " ИЗЛЕЗТЕ И НАПУСНЕТЕ ТОВА ТЯЛО ! " На следващо място се казва ::" ПРОСТЕНИ СА ТИ ГРЕХОВЕТЕ И НЕ СЪГРЕШАВАЙ ПОВЕЧЕ ! СТАНИ И ХОДИ ! "

ПИТЕМЕ СЕ : " Защо докторите не дават съвършено здраве ? " И защо в Д.ап.3:6 се казва:"Сребро и злато аз нямам ,но това,което имам това ти давам : В ИМЕТО НА ИСУСА  СТАНИ И ХОДИ ! "

В КРЪВТА на Исуса ние имаме -изцеление . Чрез ЛЮБОВТА на Бога имаме съвършенно изцеление . ГОСПОДНАТА ВЕЦЕРИЯ също допринася съвършенно изцеление.ВОДНОТО КРЪЩЕНИЕ-очиства тялото от греха и болести.СИЛАТА НА СВ:ДУХ при кръщение -също освещава и лекува нашите болни и грешни тела .

Д.ап.2:39... " И се кръсти със Св.Дух,който е ДАР от БОГА!"Св. дух се грижи за твоето съвършенно здраве , като те учи какво да ядеш,какво да пиеш как да живееш здравословен начин на живот . ПОСТ и МОЛИТВА :ОЧИСТВА тялото и ОМИЛОСТИВЯВА Бож.сърце за твоето съвършенно изцеление. И накрая Д.ап3 : 19 " Затова ПОКАЙТЕ СЕ , за да се заличат греховете ви и дадойдат освежителни времена от лицето на Господа ! "

Божието слово не лъже : " всяко слово божие е хапче за твоята болест ! "

Колко от нас почти не четат Библията ? Ако света не познава Исус то ти , който си познат от Бога и избран за Божие чадо-къде е вярата ти ? Защо боледуваш ? Ти , който си избран от Бога да полагаш ръце за изцеление защо боледуваш ? Защо не полагаш ръце?Къде остана ПЪРВАТА ЛЮБОВ , ентусиазма , Вярата,дръзновението,силата..? Колко хора днес БОЛЕДУВАТ , защото нямат пари за лечение,колко други прахосват имане за своето изцеление,но такова не получават ?

    Но ти братко и сестро-ти , които познаваш Исус МОЛИШ ли се за себе си и за другите ? : Говориш ли за покаяние и обръщение от греховете ? Разказваш ли на хората ,че много болести са в следствието на нашите и др. грехове и че след покаяние и обръщение към Бога Той прощава и лекува съвършенно ? Ти , който имаш дарба изцеление , работиш ли със своята дарба или се срамуваш да полагаш ръце ? Ти , който познааш Словото каза ли на своят брат за Божията любов,милост и готовност да лекува и помага ? Вие , които се наричате Божий чада и носите Името наБожият Син -посетихте ли вашите болни братя,за да ги утешите,наставите и освободите от връзките на болестта , чрез ДАРА , КОЙТО имате от Бога -Св.Дух ? Какво чакаме?Каква заповед ни даде Исус ? : " Обичайте се един друг , горещо от сърце,като новородени от Бога и Божието слово и молете се един за друг , за да оздравеете съвършенно и то без остатък ! "

      ЗАЩОТО БОЖИЯТА ЛЮБОВ НА НАШИЯТ НЕБЕСЕН БАЩА Е СЪВЪРШЕННА и СИЛАТА МУ Е ИЗЦЕЛИТЕЛНА . Да се върнем в Словото и да потърсим Нашият СЪВЪРШЕН БАЩА И ЛЕКАР и да Му отдадем ВЕЧНА СЛАВА!

 

С БОЖИЯ БЛАГОДАТ сестра Искра

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля,приложете тук вашите коментари.Благодаря Ви.